Obavijesti na razini sjedišta

 
 
Picture of Miroslav Katić
[Obavijest nastavnicima] - korištenje Moodlea u novog akademskoj godini
by Miroslav Katić - Wednesday, 18 September 2019, 9:40 AM
 

Obavještavaju se nastavnici da je došlo do promjena u dosadašnjoj proceduri otvaranja kolegija kako bi se tijekom sljedeće godine mogao izvršiti prijelaz na moderniji sustav CARNet lms - loomen i sustav za e-učenje Merlin. Novi sustavi će biti u potpunosti povezani na ISVU (Informacijski Sustav Visokih Učilišta).

Što je novo?

- Svi kolegiji iz prethodne ak. godine automatski su ponovno otvoreni, a studenti ispisani.

- Svi nastavni materijali iz prethodne godine su prenijeti u novu. Ukoliko postoji potreba, brisanje starih materijala je omogućeno i prepušteno nastavnicima (video uputa).

- Inicijalne lozinke za samostalni upis studenta na kolegij ostaju iste kao i prethodne godine, a svaki nastavnik ih samostalno može promijeniti (video uputa).

- Svim nastavnicima omogućeno je aktiviranje starih i deaktiviranje trenutnih kolegija te izmjena naziva i kratica (video uputa).

Ukoliko se kolegij nije izvodio u prethodnoj ak. godini tada se morapodnijetion-line zahtjev za otvaranje (za temu odaberite Moodle - otvaranje kolegija).

Za promjenu nastavnika na kolegiju morate podnijeti on-line zahtjev za otvaranje (za temu odaberite Moodle - otvaranje kolegija).