Izbori za Predsjedništvo Librosa (samo za studente informatologije!)

Poštovane kolegice i kolege!

Prijave za kandidiranje za Predsjedništvo Kluba studenata informacijskih znanosti Libros završene su. Studenti koji su se kandidirali za Predsjedništvo navedeni su abecednim redom zajedno s njihovim kratkim izjavama o poslanju
. Ispod popisa kandidata možete pristupiti glasanju. Glasanje je otvoreno do 26. lipnja 2015. do 12:00h. Molimo vas da se odazovete pozivu i iziđete na Izbore!

Lijep pozdrav,
Klub studenata informacijskih znanosti „Libros"

Rezultati izbora postat će dostupni po isteku roka za glasanje!


KANDIDATI ZA PREDSJEDNIŠTVO LIBROSA

Luka Buljan

1.godina diplomskog studija informatologije

Aktivno sudjelujem u drugim izvannastavnim aktivnostima i imam iskustva u vođenju tima na natjecanjima, a odgovoran sam i poprilično aktivan student koji svoje obaveze voli riješiti u roku, stoga mislim da bih mogao pridonijeti radu Librosa svojom organiziranošću i iskustvom.

Iva Magušić-Dumančić

1.godina diplomskog studija informatologije

Motiv za prijavu je ponajprije taj što sam trenutno potpredsjednica Kluba studenata informacijskih znanosti, odnosno, desna ruka predsjednici (ili lijeva, ukoliko je ljevak :)). Osim toga, odgovorna sam i organizirana osoba, aktivan student i jedan od krivaca za ovogodišnju, najbolju do sada InfoDASKA-u (skromna sam isto), a smatram da bih u sljedećih godinu dana mogla još više pridonijeti radu Librosa.

Dajana Stojanović

2.godina preddiplomskog studija informatologije

Zašto se prijavljujem? Hmmmm... Inače sam vrlo aktivna studentica i mislim da bih svojom aktivnošću i zalaganjem doprinijela radu Kluba studenata informacijskih znanosti.

Nažalost, ova aktivnost je zatvorena od Friday, 26. June 2015., 12:00 i nije više dostupna

Samo prijavljeni korisnici imaju pravo na korištenje odabira.

Odabiri

Preskoči grafikon s rezultatima
Postavke odabira
Luka Buljan Iva Magušić-Dumančić Dajana Stojanović
Grafički prikaz
Broj sudionika
5
16
19
Broj sudionika u postotcima
12,5%
40,0%
47,5%