Izbori 2016 za Predsjedništvo Librosa - kluba studenata informacijskih znanosti (SAMO STUDENTI INFORMATOLOGIJE!)

Visible groups: All participants

Poštovane kolegice i kolege!

Prijave kandidata za Predsjedništvo Kluba studenata informacijskih znanosti Libros su zaprimljene. Imena prijavljenih studenata (uz kratko obrazloženje prijave) možete vidjeti u nastavku. Na ovom mjestu možete i glasati za jednog kandidata. Glasanje je otvoreno do 30. lipnja 2015. (23:55 sati). Molimo vas da se odazovete glas(ov)anju!


Kandidati za predsjedništvo kluba studenata informacijskih znanosti „Libros"

Ivona Palko, 2. godina preddiplomskog studija Informatologije
Motiv za prijavu mi je ponajviše osobni razvoj komunikacijskih i organizacijskih vještina. Uz osobni razvitak smatram da sam kompatibilna osoba za ovu funkciju jer sam radom u drugim studentskim udrugama (AIESEC) uvidjela mogućnosti studenata u vidu raznih konferencija, radionica, seminara i sl. Klub studenata "Libros" također vidim i kao priliku da nastavim biti proaktivna radeći sa studentima moje struke.

Lana Horvatić, 2. godina preddiplomskog studija Informatologije
Motivacija za prijavu mi je prije svega izazov jer se nikada nisam okušala u obnašanju bilo koje od funkcija predsjedništva i smatram da je ovo idealna prilika za to. Iako nemam iskustva u vodstvu grupe, kluba i sl., kroz volontiranje sam imala priliku sudjelovati u brojnim organizacijama što mi je bilo od velike koristi u smislu rada u timu i razvijanja komunikacijskih vještina koje namjeravam dalje razvijati. Osim osobnog razvitka, želim promovirati aktivnosti našega odsjeka te animirati mlađe generacije da nam se pridruže u projektima, na konferencijama i studentskim putovanjima kako bi se povezali s kolegama s ostalih godina i shvatili da proaktivnost na fakultetu osim akademskog uspjeha donosi i puno zabave i lijepih iskustava.

Tea Miličević, 1. godina preddiplomskog studija Informatologije
Ja bih trebala biti predsjednica Librosa zato što sam perspektivna mlada osoba koja zna što želi od svog života.

Sorry, this activity closed on Thursday, 30 June 2016, 11:55 PM and is no longer available

Sorry, only enrolled users are allowed to make choices.

Responses

Skip result graph
Choice options
Ivona Palko Lana Horvatić Tea Miličević
Graph display
Number of participants
6
9
6
Percentage of participants
28.6%
42.9%
28.6%