Izbori 2016 za Predsjedništvo Librosa - kluba studenata informacijskih znanosti (SAMO STUDENTI INFORMATOLOGIJE!)

Vidljive grupe: Svi sudionici

Poštovane kolegice i kolege!

Prijave kandidata za Predsjedništvo Kluba studenata informacijskih znanosti Libros su zaprimljene. Imena prijavljenih studenata (uz kratko obrazloženje prijave) možete vidjeti u nastavku. Na ovom mjestu možete i glasati za jednog kandidata. Glasanje je otvoreno do 30. lipnja 2015. (23:55 sati). Molimo vas da se odazovete glas(ov)anju!


Kandidati za predsjedništvo kluba studenata informacijskih znanosti „Libros"

Ivona Palko, 2. godina preddiplomskog studija Informatologije
Motiv za prijavu mi je ponajviše osobni razvoj komunikacijskih i organizacijskih vještina. Uz osobni razvitak smatram da sam kompatibilna osoba za ovu funkciju jer sam radom u drugim studentskim udrugama (AIESEC) uvidjela mogućnosti studenata u vidu raznih konferencija, radionica, seminara i sl. Klub studenata "Libros" također vidim i kao priliku da nastavim biti proaktivna radeći sa studentima moje struke.

Lana Horvatić, 2. godina preddiplomskog studija Informatologije
Motivacija za prijavu mi je prije svega izazov jer se nikada nisam okušala u obnašanju bilo koje od funkcija predsjedništva i smatram da je ovo idealna prilika za to. Iako nemam iskustva u vodstvu grupe, kluba i sl., kroz volontiranje sam imala priliku sudjelovati u brojnim organizacijama što mi je bilo od velike koristi u smislu rada u timu i razvijanja komunikacijskih vještina koje namjeravam dalje razvijati. Osim osobnog razvitka, želim promovirati aktivnosti našega odsjeka te animirati mlađe generacije da nam se pridruže u projektima, na konferencijama i studentskim putovanjima kako bi se povezali s kolegama s ostalih godina i shvatili da proaktivnost na fakultetu osim akademskog uspjeha donosi i puno zabave i lijepih iskustava.

Tea Miličević, 1. godina preddiplomskog studija Informatologije
Ja bih trebala biti predsjednica Librosa zato što sam perspektivna mlada osoba koja zna što želi od svog života.

Nažalost, ova aktivnost je zatvorena od Thursday, 30. June 2016., 23:55 i nije više dostupna

Samo prijavljeni korisnici imaju pravo na korištenje odabira.

Odabiri

Preskoči grafikon s rezultatima
Postavke odabira
Ivona Palko Lana Horvatić Tea Miličević
Grafički prikaz
Broj sudionika
6
9
6
Broj sudionika u postotcima
28,6%
42,9%
28,6%