Slika Darko Lacović
Gostujuća profesorica na Odsjeku
napisao/la Darko Lacović - Tuesday, 18 March 2014, 13:50
 

Poštovane kolegice i kolege,

raduje nas što vas možemo obavijestiti da će na Odsjeku za informacijske znanosti sljedeći tjedan, u okviru programa Erasmus, boraviti profesorica Anna Lucia Terra s Odsjeka za informacijske znanosti Politehničkog instituta u Portu (Portugal).

Budući da je naš Odsjek sklopio ugovor o Erasmus razmjeni s institucijom iz koje nam dolazi prof. Terra, pozivaju se svi nastavnici i studenti preddiplomskog studija Informacijskih znanosti na predstavljanje odsjeka i studija knjižničnih i informacijskih znanosti na spomenutom portugalskom fakultetu. Predavanje će se održati u ponedjeljak 24. ožujka od 16:30 sati u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta. Ovo će biti prilika da profesorici postavite konkretna pitanja o njihovom nastavnom planu i programu, istraživačkim projektima i mogućnostima posjete, kako za nastavnike tako i za
studente.

Profesorica Terra održat će, u ponedjeljak 24.3. i utorak 25.3. nekoliko predavanja u okviru izbornog kolegija Informacijsko ponašanje korisnika i svi zainteresirani su dobrodošli. Termini tih predavanja uvršteni su u redovni raspored predavanja na Odsjeku.

Lijep pozdrav,

Darko Lacović