Obavijesti na razini sjedišta

 
 
Mountain and me
Međunarodna stručna praksa - poziv na predavanje
napisao/la Milijana Mičunović - Tuesday, 1. April 2014., 13:15
 

Predavanje uz primjere praksi i detaljne informacije održat će se u srijedu, 2. travnja u 8 sati ujutro u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta u Osijeku.

 

Međunarodna stručna praksa jedna je od mogućnosti koju pruža međunarodna studentska organizacija AIESEC, a čiji je cilj ostvarivanje praktičnog iskustva u stvarnom poslovnom svijetu u području za koje se studenti obrazuju.

 

Drugim riječima, odlazak na ovu vrstu prakse odlična je prilika koju niti jedan student ne bi trebao propustiti ukoliko želi unaprijediti svoje vještine na području za koje se obrazuje te postati konkurentnijim na tržištu rada.

 

Ovim putem pozivamo sve studente prvostupnike (uključujući i studente 3. godine preddiplomskog studija); studente na 1. i 2. godini diplomskog studija te sve koji su nedavno diplomirali (do dvije godine nakon završetka studija) da se pridruže predavanju i saznaju sve o mogućnostima odlaska na međunarodnu stručnu praksu, što dobivaju stručnom praksom, na koje načine mogu zaraditi tijekom stručne prakse i odgovore na mnoga druga pitanja.

 

Za sve dodatne informacije upite možete poslati putem e-pošte na mihaela.guskic@gmail.com.